Krem cynamonowy

Porcje: 1
Przejdź do przepisu
0 Dodaj do ulubionych
Aksamitny krem cynamonowy – idealny do ciast i tortów
Krem cynamonowy

Krem cynamonowy

Krem cynamonowy to idealny sposób na dodanie wypiekom korzennego smaku. Delikatnie słodki, o aksamitnej konsystencji, doskonale sprawdzi się do ciast, tortów czy babeczek.

Sprawdź, jak go przygotować :)

Krem cynamonowy
Przypnij przepis
0 Dodaj do ulubionych
Czas przygotowania 10 minut Porcje: 1 Kalorie: 978

Składniki

Do przygotowania kremu cynamonowego potrzebujesz:

Przygotowanie

  1. Wszystkie składniki umieść w misie.
  2. Ubijaj na średnich obrotach do uzyskania gładkiej, jednolitej konsystencji.
Słowa kluczowe: cynamon, serek śmietankowy
Przewijanie do góry